Hlas pre prírodu

15.06.2015 09:21

Vážení priatelia poľovníci,

v súčasnosti do 24.07.2015  prebieha „Verejná konzultácia ako súčasť kontroly vhodnosti právnych predpisov EÚ o prírode (smernica o vtákoch a smernica o biotopoch)“. V súlade s náplňou našej činnosti a obhajoby oprávnených potrieb poľovníctva a prírody si Vás dovoľujeme informovať a zároveň vyzvať na aktívne zapojenie sa do petície:

„Hlas pre prírodu“

Je to jedinečná príležitosť pre verejnosť medzinárodne sa vyjadriť k tejto dôležitej otázke! Cez uvedený link prosíme o vyplnenie dotazníka a tak o vyjadrenie sa Vášho postoja k danej problematike.

 

POSTUP:
1/ Kliknúť priamo tu na tento link:  Access to the questionnaire a otvorí sa stránka pod názvom: Public consultation as part of the Fitness Check of the EU nature legislation (Birds and Habitats Directives)
2/ V pravom stĺpci medzi jazykmi = Languages si môžete vybrať slovenčina, slovenský jazyk.
3/ Vyplňte dotazník a choďte aj do druhej úrovne – posledná otázka sa Vás pýta na pokračovanie (Chceli by ste zodpovedať špecifickejšie otázky v časti 2 dotazníka?) pretože prvá účasť dotazníka je pre laikov, druhá pre profesionálov!
Nezabudnite na komentár v závere dotazníka – a vyplňte podľa osobných skúseností.


„Budeme sa aj ďalej iba sťažovať ako ochrana prírody preberá a skresľuje hodnoty ktoré tvoríme, alebo sme ochotní a schopní s tým aj niečo reálne spraviť?„ Aj z tohto dôvodu odporúčame sa prebojovať a zodpovedať aj špecifické otázky v časti 2 dotazníka.